dijous, 23 d’octubre de 2014

El dimecres

El dimecres va venir el Pep Guardiola que es un senyor que treballa de el tema de la migració. Ens va posar vídeos sobre les cultures i religions que explicaven que pensava la gent sobre la immigració i la emigració. A mi personalment no em va agradar, perque no em sembla be que la gent miri diferent a persones d'altres països. Em va fer pensar que jo no tinc que dir coses dolentes a ningú d'altre país. Despres de veure els vídeos ens va preguntar que ens havia semblat, la majoria de gent va dir que no li semblava be que una professora li digues res a una alumne de la seva religió. link del video: http://www.youtube.com/watch?v=jNpG5pPaSDQ&list=UUcgdu0bZZSwEnEQXHjy_x8A

1 comentari:

 1. Hola Victor, hola Marc

  Us escric en aquesta entrada per diversos motius, una perquè va ser el primer dia que compartim la sessió (amb el Pep) i una altra per fer-los alguns comentaris en relació a l'encàrrec i el vostre treball.

  El resum que han fet sobre l'activitat del Pep és interessant, encara que no heu aprofundit molt en la vostra opinió (només en el que no estan d'acord, a més de que no heu pujat el vídeo).

  Sabem que el tema de la Migració pot causar polèmica entre les vostres companyes i companys, altres persones, familiars, etc. per això és molt important tenir els arguments molt bé elaborats (millor, per escrit) per "defensar" el que creiem i pensem.

  En relació a l'encàrrec, el primer dia des de Edualter i TransformaFilms us hem insistit molt que en aquest TGPE és molt important l'elaboració del vídeo documental i que vosaltres puguin realitzar-ho, però també és molt important que sigueu protagonistes del mateix, amb les vostres opinions, les vostres històries, els vostres interessos, els vostres dubtes. Per Edualter és el que valorarem de l'encàrrec, que realment ens mostrin la vostra opinió. Si necessiten ajuda per definir el vostre tema, alguna cosa que no s'entengui o alguna assessoria, no dubtin a demanar-nos suport al més aviat possible, les setmanes passen i és important avançar.

  Finalment, en relació al bloc us aconsello entrar a l'escriptori de Blogger per gestionar les entrades i ordenar-les de millor manera, en ordre cronològic, perquè si es llegeixen seguides les entrades estan una mica revoltes

  Salut!

  ResponElimina